Categorieën

Schotels en televisies / Travelvision dakmontage

Travelvision dakmontage

Travelvision dakmontage Travelvision dakmontage Travelvision dakmontage Travelvision dakmontage Travelvision dakmontage Travelvision dakmontage
Travelvision dakmontage Travelvision dakmontage Travelvision dakmontage Travelvision dakmontage Travelvision dakmontage Travelvision dakmontage
Travelvision dakmontage
0 Review | Review toevoegen
De Travel Vision TVA is verkrijgbaar in 3 versies, de TVA 65, TVA 80 en de TVA 80 Premium.
Vraag offerte aan
 

De TVA schotelantennes zijn stabiel en robuust ontworpen systemen, geschikt om ongestoord televisie mee te kijken. Door gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen bieden Travel Vision schotelantennes een jarenlange onderhoudsvrije en storingsvrije werking. De systemen zijn voorzien van de nieuwste DVB-S2 satellietherkenning technologie en hierdoor perfect geschikt voor ontvangst in HD kwaliteit. De Travel Vision TVA schotelantennes hebben een lage opbouwhoogte en een gering gewicht en zijn hierdoor perfect geschikt voor montage op camper en caravan.

Met één druk op de knop richt de Travel Vision TVA zichzelf volledig automatisch uit op de satelliet die u selecteert. Er zijn 6 satelliet posities voorgeprogrammeerd waaronder Astra 3 voor Canal Digitaal en Eutelsat 9B voor Joyne.

De Travel Vision TVA schotelantennes zijn voorzien van DiSEqC technologie, hierdoor schakelt de schotel automatisch naar de juiste satelliet waarop de door u gekozen tv zender zich bevindt.

U kunt elke (HD) ontvanger of televisie met ingebouwde satellietontvanger aansluiten op de control unit van de Travel Vision TVA. De control unit kan volledig worden weggewerkt en u bedient het systeem middels het overzichtelijke bedieningspaneel.
 


DOWNLOAD BROCHURE

De Travel Vision TVA is verkrijgbaar in 3 versies, de TVA 65, TVA 80 en de TVA 80 Premium. De TVA 65 heeft een schotelblad van 65cm en de TVA 80 modellen zijn de krachtpatsers met een schotelblad van 80cm.
 

De Travel Vision TVA 80 is voorzien van auto-skew, hiermee geniet u van een optimale signaal ontvangst middels een volautomatische, gemotoriseerde LNB verstelling. De TVA 80 modellen beschikken standaard over een twin LNB, hiermee kunt u een tweede receiver/TV aansluiten op uw schotelantenne.

Naast auto-skew is de Travelvision TVA 80 Premium voorzien van Smart Search technologie. Smart Search zorgt voor een ultra snelle zoektijd naar de satelliet. Door integratie van GPS, kompas en inclinometer (hellingmeter) weet de antenne exact zijn positie en richting ten opzichte van de satelliet, een eventuele scheve stand van het voertuig wordt waargenomen en automatisch gecorrigeerd. Met Smart Search beschikt u over de meest geavanceerde technologie die op dit moment beschikbaar is.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies