Categorieën

Koeling / Koelboxen/koeltassen / Mestic AC adapter tbv MCC-25 & 35

Mestic AC adapter tbv MCC-25 & 35
Mestic AC adapter tbv MCC-25 & 35
0 Reviews | Review toevoegen

Wilt u uw Mestic compressorkoelbox naast 12 V ook op 230 V aan kunnen sluiten? Dat doet u met deze adapter. U zorgt er hiermee voor dat uw MCC-25 of MCC-35 koelbox ook op een stopcontact kan worden...

€ 24,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Wilt u uw Mestic compressorkoelbox naast 12 V ook op 230 V aan kunnen sluiten? Dat doet u met deze adapter. U zorgt er hiermee voor dat uw MCC-25 of MCC-35 koelbox ook op een stopcontact kan worden aangesloten.

Adapter voor Mestic compressorkoelboxen

De compressorkoelboxen van Mestic werken in principe op 12 volt. Maar met deze adapter zorgt u ervoor dat ze ook op 230 volt aangesloten kunnen worden. De gebruiksvriendelijke adapter zet de stroom gemakkelijk om, zodat u uw compressorkoelbox als vriezer of koelkast kunt gebruiken waar u maar wilt.

Belangrijkste kenmerken

  • Adapter zet 12 V aansluiting naar 230 V
  • Geschikt voor de Mestic MCC-25 en de MCC-35

Mestic compressorkoelboxen

De compressorkoelboxen van Mestic hebben een zeer krachtig koelvermogen en lijken qua functioneren op de koelkast zoals u die thuis gewend bent. De koelboxen hebben een koelvermogen van +10 °C tot -18 °C. U kunt ze dus zelfs als vriezer gebruiken. Op het touch LCD-display stelt u de gewenste koeltemperatuur gemakkelijk in. Beide koelboxen hebben een ruime inhoud, zodat u al uw boodschappen op vakantie lekker vers kunt houden. Kortom, de compressorkoelbox van Mestic komt op elke vakantie goed van pas!

Kies zelf of u uw Mestic koelbox aansluit op 12 V of 230 V. Met deze adapter kunt u uw compressorkoelbox van Mestic gebruiken waar u maar wilt, onderweg of op de camping.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.