Categorieën

Zwembaden / Zwembad Toebehoren / Interline pH Minus tabletten 80 st

Interline pH Minus tabletten 80 st

Interline pH Minus tabletten 80 st
Interline pH Minus tabletten 80 st
0 Reviews | Review toevoegen
Sneloplossende tabletten voor het verlagen van de pH (zuurgraad) De pH-waarde van het zwembadwater is belangrijk voor een optimale werking van de chloorproducten en dient tussen 7,2 en 7,6 te...
ā‚¬Ā 8,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Sneloplossende tabletten voor het verlagen van de pH (zuurgraad)

De pH-waarde van het zwembadwater is belangrijk voor een optimale werking van de chloorproducten en dient tussen 7,2 en 7,6 te worden gehandhaafd. Het middel dient in een emmer met water te worden opgelost en vervolgens gelijkmatig over het wateroppervlak te worden verdeeld.

Dosering:
De pH- tabs in een separate drijver doseren. Nooit chloorproducten en pH tabs in dezelfde drijver doseren! Tijdens de behandeling dient de filtratie (pomp) 3 tot 4 uur in werking te zijn.
1 tablet per 1000 liter water verlaagt de pH-waarde met 0,1. Per behandeling niet meer dan 4 tabletten per 1000 liter water in één keer doseren. Een eventuele tweede behandeling pas 12 uur na de eerste behandeling uitvoeren.

Veiligheid:
Altijd het product aan water toevoegen, nooit andersom. Koel, droog en in gesloten verpakking bewaren. Lege verpakkingen uitspoelen met zwembadwater, alvorens af te voeren volgens bestaande voorschriften. Meng nooit met andere middelen. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies