Categorieën

Caravan Accessoires / Caravan accessoires veiligheid / Fiamma Safe Door veiligheidsslot wit

Fiamma Safe Door veiligheidsslot wit

Fiamma Safe Door veiligheidsslot wit Fiamma Safe Door veiligheidsslot wit
Fiamma Safe Door veiligheidsslot wit Fiamma Safe Door veiligheidsslot wit
Fiamma Safe Door veiligheidsslot wit
0 Review | Review toevoegen
Het Safe Door veiligheidsslot van Fiamma is een eenvoudig te installeren extra slot voor caravans en campers. De goed zichtbare sloten ontmoedigen de gelegenheidsinbreker voor uw recreatievoertuig...
ā‚¬Ā 79,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Het Safe Door veiligheidsslot van Fiamma is een eenvoudig te installeren extra slot voor caravans en campers. De goed zichtbare sloten ontmoedigen de gelegenheidsinbreker voor uw recreatievoertuig te kiezen.

Uitstekend afschrikkingmiddel

De Fiamma Safe Door sloten zijn uitstekend geschikt voor de toegangsdeur van de caravan of camper. Maar ook de serviceluiken en garagedeuren kunnen worden voorzien van deze inbraakwerende sloten. De Safe Door is duidelijk zichtbaar en ontmoedigt inbrekers om uw deuren te forceren.

Degelijk en sterk

De Safe Door deursloten zijn volledig van geanodiseerd aluminium. Er worden geen kwetsbare kunststof onderdelen gebruikt. Voorzien van een extra beveiligd slot om uitboren te voorkomen.

Eenvoudige montage

Het slot wordt buiten op de wand van het voertuig geïnstalleerd en bevestigd met 4 bouten. Deze bouten worden via de binnenzijde gemonteerd en zijn van buitenaf niet toegankelijk.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies