Categorieën

ACSI gidsen / Acsi Campinggids Europa + app 2019

Acsi Campinggids Europa + app 2019
Acsi Campinggids Europa + app 2019

Vind je ideale camping in deze tweedelige ACSI Campinggids Europa. Hierin vind je maar liefst 8.100 campings in 29 Europese landen. De campings in deze gids worden jaarlijks geïnspecteerd op ruim 2...

€ 26,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Vind je ideale camping in deze tweedelige ACSI Campinggids Europa. Hierin vind je maar liefst 8.100 campings in 29 Europese landen. De campings in deze gids worden jaarlijks geïnspecteerd op ruim 200 voorzieningen en dat zorgt voor uitgebreide informatie; betrouwbaar en actueel.

En die informatie kun je ook terugvinden in de ACSI Campings Europa-app (t.w.v. € 12,99). Hiermee heb je altijd en overal toegang tot de campinginformatie en dankzij handige filters is jouw overnachtingsplek zo gevonden (en zelfs geboekt). Bij aanschaf van de gids ontvang je een voucher met een unieke code voor toegang tot deze app!

Bij aanschaf van de ACSI Campinggids Europa ontvang je:
- De ACSI Campinggids Europa 2019 (twee delen) met informatie over 8.100 campings in 29 Europese landen.
- Toegang tot alle campinginformatie in de ACSI Campings Europa-app. Deze informatie is tot 1 januari 2020 te raadplegen.
- De CampingCard ACSI-kortingskaart waarmee je in het laagseizoen extra voordelig kampeert op meer dan 3.400 campings in Europa.

* Met de CampingCard ACSI-kortingskaart overnacht je in het laagseizoen tegen een vast en voordelig tarief (€ 12, € 14, € 16, € 18 of € 20 per nacht) op meer dan 3.400 campings in Europa. Je hoeft hiervoor enkel je gegevens in te vullen op de kortingskaart en deze te tonen bij de receptie van de camping. In de ACSI Campinggids Europa wordt middels een symbooltje aangegeven welke campings de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteren.

Geen reviews gevonden.

Nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.